magento

Ommoord slaat eerste slag

Toegevoegd op 8 oktober 2019 om 00:09 door Stephan Van de Bildt
Whatsapp Facebook Twitter


Ommoord slaat eerste slag

GOUDA – Op papier een lastige opponent vanavond voor Watergras: Ommoord 1 uit Rotterdam. Met een puntenscore van 75% uit vier wedstrijden zijn de Gouwenaren voor de Rotterdammers gewaarschuwd.

Daartegenover staat dat de groenwitten vanavond nagenoeg compleet zijn. Robin maakt zijn allereerste minuten sinds april van dit jaar en ook Lionel heeft de computer afgesloten en is klaar om te strijden. Tot slot is het goede nieuws dat Stoof vanavond alle shirts wast. In de beginfase wast één speler de oren van de Watergrasverdediging. Een look-a-like van Youssouf Hersi en Alexander Isaac zorgt voor de openingstreffer. Gelukkig doet Ricardo al snel iets terug. Met zijn linkerbeen schiet hij de bal in de lange hoek. Vervolgens zjin zowel Chef als Stoof dichtbij een treffer. Daarnaast wordt Pieter de diepte in gestuurd en knapt Egel het vuile werk op. Toch gaat Ommoord met een voorsprong de rust in. Tobi ziet vlak voor de pauze nog een bal naast hem op de paal gaan.

Joga Bonito

De eerste fase na rust zou doorslaggevend worden voor de wedstrijd. Eerst profiteert Ommoord van slap uitverdedigen aan Watergraskant. Vervolgens maakt Isaac de mooiste treffer van de avond met een Joga Bonito Ronaldinho hakje. Taco is des duivels. Tussendoor is Ricardo nog dichtbij een treffer en mag Bas aanleggen van grote afstand. Het leidt echter niet tot doelpunten. Inmiddels puft Mantel uit op de reservebank.

Uiteindelijk komt na een sterke fase van Ommoord nog een doelpunt uit de lucht vallen. Stephan scoort op aangeven van Ricardo. Tot een slotoffensief komt het uiteindelijk niet echt. Er is nog een open doekje te bewonderen van Taco, dat bijna tot Ommoorddoelpunt gepromoveerd wordt. De paal brengt redding. Even later zit het voor de Rotterdammers wel mee als er via het houtwerk een bal voor de voeten komt van een aanvaller: 2-5. Zo slaat Ommoord de eerste grote slag van dit seizoen. Toch is duidelijk dat de teams elkaar bovenin niet al te veel ontlopen. Het belooft nog een spannend seizoen te worden in de vaderlandse competitie.

Doelpunten: Ricardo en Stephan

Assists: Ricardo en Wessel

Gillette Speler van de Week: Lionel Binken

Jonge Juffrouw van de Week: Bas. Vuurde een paar vuurpijlen richting cornervlag af.

Toeschouwers: 4

KLASSEMENTEN

Topscorers

Stephan (11), Ricardo (9), Simon (6), Boris (5), Lionel (3), Pieter (2) en Wessel

Assists

Lionel (7), Simon, Ricardo, Boris (2) en Stephan, Yordi en Wessel

Gillette Speler van het Jaar

Simones Bouman, Lionel Binken, Boris Bouman, Tobi Redegeld, Pieter Grundeken en Ricardo van Loon, Stephan van de Bildt en Yordi van Lubeck (1)

Jonge Juffrouw van het Jaar

Bas Koers (2), Lionel Binken, Stephan van de Bildt, Tobi Redegeld, Pieter Grundeken en Ricardo van Loon.

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento